13 Lagi Fakta Menarik Fakri Saarani

Artikel ini telah ditutup kerana penulis menolak komen-komen ekstrim lagi keterlaluan terhadap Fakri Saarani. Penulis mengajak laman-laman lain yang telah menyalin artikel ini untuk berbuat perkara yang sama.

Walau bagaimanapun, penulis masih berpendapat bahawa tempat Fakri Saarani dalam pasukan kebangsaan patut dikaji semula. Peluang telah diberikan lagi dan lagi dan lagi kepada beliau, dan jika beliau tidak mampu memanfaatkan peluang yang telah diberikan, maka beliau sama sekali tidak patut menyalahkan pihak lain melainkan diri beliau sendiri. Peluang perlu dibuka secara adil kepada mana-mana pemain yang telah membuktikan kemampuan mereka dalam liga tempatan.

Penulis menentang ketidaktelusan, budaya ‘pilih bulu’ dan ‘anak emas’ yang diamalkan oleh sesiapa jua kerana ia bakal menjahanamkan masa hadapan sukan bolasepak negara.

9 Fakta Fantastik & Fabulous Fakri

Gary was a magnificent person, bright, fun and a wonderful family man – he lit up every room he walked into. I am proud to have been his friend and will miss him dreadfully. - Alan Shearer

Advertisements

4 Respons to “13 Lagi Fakta Menarik Fakri Saarani”

  1. udah2 la merapu…malaysia dah menang dahhh…

  2. ni pn mohon share jgk.. nnti klu ko nk, bca blog aku pulak..

    • Boleh share tapi minta tolong kawal komen negatif terhadap Fakri. Saya buat artikel ni untuk insiders’ jokes between kawan-kawan saya yang ikut bola tempatan, tapi saya terkejut ada beribu-ribu Views hari Selasa, apa yang paling mengecewakan bila saya baca komen-komen terhadap Fakri di laman lain, saya dapati ia sangat kejam.

  3. o.k, no hal.. aku faham.. nnti bla2 free baca blog aku k..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: